goedkope gebruikte, tweedehands Vitra Segmented

  • Merk: Vitra
  • Model: segmented
  • Beschikbaarheid: 1
€ 5.000,00 Excl. BTW:
ProductinformatieIn 1964 ontwikkelden Charles en Ray Eames een systeem van basiselementen die veel verschillende tafelformaten en -vormen mogelijk maken, wat resulteerde in de elegante Eames Segment...

Tags: gebruikte, vitra, segmented, tweedehands, vitra, segmented, refurbished, , tweedehands

Productinformatie

In 1964 ontwikkelden Charles en Ray Eames een systeem van basiselementen die veel verschillende tafelformaten en -vormen mogelijk maken, wat resulteerde in de elegante Eames Segmented Tables. Door de veelzijdigheid van dit systeem kan Vitra niet alleen zes standaard tafelgroottes aanbieden, maar kan het ook voldoen aan individuele eisen en oplossingen op maat aanbieden. De Segmented Tables kunnen worden uitgerust met stroom- en dataverbindingen en draadloze oplaadtechnologie; de kabels worden verborgen in de kolompoten.

 

Tafelblad: oppervlak van hogedruklaminaat (25 mm) met zwarte rand; of eikenfineer, licht of donker (25 mm), met vlakke fineerrand.

Onderstel: componenten voor gesegmenteerd onderstel waaronder poten, verbindingselementen voor traversen, traversen, zuilvoeten en tafelkruizen. Tafelpoten en verbindingselementen voor traversen in spuitgietaluminium, met gepolijste of verchroomde afwerking; zuilvoeten en traversen in staal, verchroomd of gepoedercoat in basic dark; tafelkruizen in spuitgietaluminium, gepoedercoat in basic dark.

 

 

Het ontwerpverhaal van de Eames Tables dateert van de jaren veertig, toen Charles en Ray Eames de eerste versies ontwikkelden van wat later het onderstel van de tafel werd. Deze vroege ontwerpen, die al de typische methode van denken in systemen van het ontwerpersduo weerspiegelen, waren geschikt voor verschillende stoelen en tafels. De huidige onderstellen voor de Eames Tables werden in de jaren zestig gecreëerd, samen met de ontwikkeling van de Soft Pad Chairs.

 

De Eames Tables onderscheiden zich door hun rationele constructie en esthetische eenvoud. Decennialang hebben ze communicatie, teamwerk en interactie in kantoren, openbare ruimtes en woningen eenvoudiger gemaakt. Ze voldoen aan de vereisten van vandaag dankzij intelligente energie- en data oplossingen en moderne technologieën zoals draadloos opladen.

 

Deze tafelfamilie omvat de Segmented Tables die een groot oppervlak hebben, de kleinere Contract Tables en de lage Side Tables. Hoogwaardige materialen garanderen een uitzonderlijk lange levensduur. Alle modellen zijn verkrijgbaar met HPL-tafelbladen, die een opvallende afgeronde zwarte kunststof rand hebben, of in verschillende soorten houtfineer. De Eames Contract Tables en Side Tables zijn ook verkrijgbaar met tafelbladen met een toplaag van melamine of met volkerntafelbladen, die ook geschikt zijn voor buitengebruik.

.

 

Specificaties

 

ontwerp: Charles & Ray Eames,1964

 

Nieuwprijs circa € 10.000+

 

Uit 2016. Staat is zeer goed.

 

Kleur: onderstel hoogglans chroom en staander basic dark. Horizontale voeten hoogglans chroom. Tafelblad 17 eiken fineer licht

 

Maat: 320 x 120. blad bestaat uit 3 delen, waarbij middelste deel is voorzien van uitsparing voor Bachmann unit

 

Inclusief Bachmann unit in kleur eiken fineer

 

Onze prijs € 5.000,00 ex btw per stuk

 

(de tafel is voor de foto niet compleet gemonteerd, maar geeft zo wel een indruk hoe deze er uit komt te zien. Bachmann unit dient onder het blad te worden geplaatst en ligt nu los op het blad.)

 

Overig informatie

Wij leveren uiteraard ook veel nieuwe zit-sta bureaus in allerlei prijsklassen. Wij hebben ongeveer 20 stuks zit-sta bureaus werkend in onze showroom en een grote voorraad nieuwe zit-sta bureaus.  Kijk hiervoor eens op  www.projectmeubilair.nl

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Ocazu verkoopt uitsluitend gebruikte producten. Op gebruikte producten kunnen gebruikerssporen zitten en daarom adviseren wij u ten alle tijden langs te komen om de producten zelf te beoordelen.

 

Disclaimer:

Wij besteden uiterste zorg bij het samenstellen & plaatsen van onze producten, doch zijn alle genoemde prijzen en informatie onder voorbehoud van typefouten en/of wijzigingen en zijn hier geen rechten aan te ontlenen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren