gebruikte, tweedehands Vitra MedaMorph Vergadertafel Eiken Fineer

  • Model: Vitra MedaMorph Vergadertafel Eiken Fineer
  • Beschikbaarheid: 1
€ 5.000,00 Excl. BTW:
Vitra MedaMorph Vergadertafel Eiken Fineer    PRODUCTOMSCHRIJVING: Als het op kantoor en design meubilair aankomt is Vitra toch wel markleider. Met een veelzijdig assortiment i...

Vitra MedaMorph Vergadertafel Eiken Fineer 

 

PRODUCTOMSCHRIJVING:

Als het op kantoor en design meubilair aankomt is Vitra toch wel markleider. Met een veelzijdig assortiment in design maar ook zeker binnen de ergonomische oplossingingen zit met vitra altijd goed. De Vitra MedaMorph werd ontwikkeld in samenwerking met Alberto Meda. Zijn achtergrond als ingenieur blijkt duidelijk uit de vormgeving en de functionaliteit van dit nieuwe, representatieve vergadertafelsysteem. Dankzij het eenvoudige onderstel met stervormige verbindingselementen, traversen van verschillende lengtes en twee soorten poten biedt de MedaMorph-collectie configureerbare bezoekers- en vergadertafels voor elke werkomgeving.

De Vitra MedaMorph Vergadertafels hebben wij op voorraad in meerdere configuraties en afmetingen.

 

 

 

 

AFMETINGEN:

Hoog:       72 cm

Breed:     360 cm

Diep:       410 cm

 

Overig informatie

Wij leveren uiteraard ook veel nieuwe zit-sta bureaus in allerlei prijsklassen. Wij hebben ongeveer 20 stuks zit-sta bureaus werkend in onze showroom en een grote voorraad nieuwe zit-sta bureaus.  Kijk hiervoor eens op  www.projectmeubilair.nl

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Ocazu verkoopt uitsluitend gebruikte producten. Op gebruikte producten kunnen gebruikerssporen zitten en daarom adviseren wij u ten alle tijden langs te komen om de producten zelf te beoordelen.

 

Disclaimer:

 

Wij besteden uiterste zorg bij het samenstellen & plaatsen van onze producten, doch zijn alle genoemde prijzen en informatie onder voorbehoud van typefouten en/of wijzigingen en zijn hier geen rechten aan te ontlenen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren