gebruikte, tweedehands Vitra LCM Fauteuil

  • Merk: Vitra
  • Model: LCM Fauteuil
  • Beschikbaarheid: 2
€ 450,00 Excl. BTW:
Vitra LCM Fauteuil   Productinformatie De Vitra LCM Fauteuil, ontworpen door Charles en Ray Eames, komt voort uit jarenlange experimenten waarbij de ontwerpers op zoek war...

Tags: gebruikte, vitra, lcm, fauteuil, tweedehands, vitra, lcm, fauteuil, refurbished, , tweedehands

Vitra LCM Fauteuil

 

Productinformatie

De Vitra LCM Fauteuil, ontworpen door Charles en Ray Eames, komt voort uit jarenlange experimenten waarbij de ontwerpers op zoek waren naar nieuwe procédés om driedimensionaal gevormd multiplex zo goed mogelijk aan de lichaamsvormen aan te passen. Het resultaat was de Plywood Group, waarbij zowel de zitting en de rugleuning uit multiplex gevormd zijn. De organische vorm en de warmte van het hout nodigen uit tot relaxed zitten.

De Plywood Group bestaat uit een serie van 6 verschillende modellen die zich onderscheiden door materialen en stoffering. De LCM, dat staat voor Lounge Chair Metal, heeft een rugleuning en zitting vervaardigd uit gevormd multiplex (essenhout) en is verkrijgbaar in naturel of zwart gebeitst. Het onderstel is gemaakt van verchroomd metaal.

Designer: Charles en Ray Eames, 1961

 Specificaties
Afmetingen

Breedte:      56 cm

Diepte:        63 cm

Hoogte:      65 cm

Zithoogte:  32 cm

 
Overig informatie

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Ocazu verkoopt uitsluitend gebruikte producten. Op gebruikte producten kunnen gebruikerssporen zitten en daarom adviseren wij u ten alle tijden langs te komen om de producten zelf te beoordelen.

 Disclaimer:

 

Wij besteden uiterste zorg bij het samenstellen & plaatsen van onze producten, doch zijn alle genoemde prijzen en informatie onder voorbehoud van typefouten en/of wijzigingen en zijn hier geen rechten aan te ontlenen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren