gebruikte, tweedehands Vitra Eames Segmented vergadertafel Vergadertafel

  • Model: Segmented
  • Beschikbaarheid: 1
€ 6.500,00 Excl. BTW:
1 stuks gebruikte Vitra Eames Segmented table MeetingOntwerp: Charles & Ray Eames,1964Nieuwprijs > € 10.000+Uit 2008. Staat is zeer goed. Originele Vitra geleverde Segmented table op maat gemaa...

1 stuks gebruikte Vitra Eames Segmented table Meeting

Ontwerp: Charles & Ray Eames,1964
Nieuwprijs > € 10.000+
Uit 2008. Staat is zeer goed. Originele Vitra geleverde Segmented table op maat gemaakt.
Kleur: onderstel hoogglans chroom en staander basic dark. Horizontale voeten hoogglans chroom. Tafelblad 17 eiken fineer licht
Maat: 400 x 200 cm. Bootvorm. Blad bestaat uit 3 koppelbare delen van 133x200cm


Onze prijs € 6.500,00 ex btw per stukMeer over de Vitra Eames Segmented Meeting table
In 1964 ontwikkelden Charles en Ray Eames een systeem van basiselementen die veel verschillende tafelformaten en -vormen mogelijk maken, wat resulteerde in de elegante Eames Segmented Tables. Door de veelzijdigheid van dit systeem kan Vitra niet alleen zes standaard tafelgroottes aanbieden, maar kan het ook voldoen aan individuele eisen en oplossingen op maat aanbieden. De Segmented Tables kunnen worden uitgerust met stroom- en dataverbindingen en draadloze oplaadtechnologie; de kabels worden verborgen in de kolompoten.
Tafelblad: oppervlak van hogedruklaminaat (25 mm) met zwarte rand; of eiken fineer, licht of donker (25 mm), met vlakke fineerrand.
Onderstel: componenten voor gesegmenteerd onderstel waaronder poten, verbindingselementen voor traversen, traversen, zuilvoeten en tafelkruizen. Tafelpoten en verbindingselementen voor traversen in spuitgiet aluminium, met gepolijste of verchroomde afwerking; zuilvoeten en traversen in staal, verchroomd of gepoedercoat in basic dark; tafelkruizen in spuitgiet aluminium, gepoedercoat in basic dark.
Het ontwerpverhaal van de Eames Tables dateert van de jaren veertig, toen Charles en Ray Eames de eerste versies ontwikkelden van wat later het onderstel van de tafel werd. Deze vroege ontwerpen, die al de typische methode van denken in systemen van het ontwerpersduo weerspiegelen, waren geschikt voor verschillende stoelen en tafels. De huidige onderstellen voor de Eames Tables werden in de jaren zestig gecreëerd, samen met de ontwikkeling van de Soft Pad Chairs.
De Eames Tables onderscheiden zich door hun rationele constructie en esthetische eenvoud. Decennialang hebben ze communicatie, teamwerk en interactie in kantoren, openbare ruimtes en woningen eenvoudiger gemaakt. Ze voldoen aan de vereisten van vandaag dankzij intelligente energie- en data oplossingen en moderne technologieën zoals draadloos opladen.
Deze tafelfamilie omvat de Segmented Tables die een groot oppervlak hebben, de kleinere Contract Tables en de lage Side Tables. Hoogwaardige materialen garanderen een uitzonderlijk lange levensduur. Alle modellen zijn verkrijgbaar met HPL-tafelbladen, die een opvallende afgeronde zwarte kunststof rand hebben, of in verschillende soorten houtfineer. De Eames Contract Tables en Side Tables zijn ook verkrijgbaar met tafelbladen met een toplaag van melamine of met volkern tafelbladen, die ook geschikt zijn voor buitengebruik.


Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren