gebruikte, tweedehands Vitra Eames Segmented Meeting Tafelk

  • Merk: Vitra
  • Model: Vitra Eames Segmenten Meeting Tafel
  • Beschikbaarheid: 1
€ 6.500,00 Excl. BTW:
Gebruikte Vitra Eames Segmented Meeting Tafel   PRODUCTOMSCHRIJVING: In 1964 ontwikkelden Charles en Ray Eames een systeem van basiselementen die veel verschillende tafelformaten en -vor...

Tags: gebruikte, vitra, eames, segmented, meeting, tafelk, tweedehands, vitra, eames, segmented, meeting, tafelk, refurbished, , tweedehands

Gebruikte Vitra Eames Segmented Meeting Tafel

 

PRODUCTOMSCHRIJVING:

In 1964 ontwikkelden Charles en Ray Eames een systeem van basiselementen die veel verschillende tafelformaten en -vormen mogelijk maken, wat resulteerde in de elegante Eames Segmented Tables. Door de veelzijdigheid van dit systeem kan Vitra niet alleen zes standaard tafelgroottes aanbieden, maar kan het ook voldoen aan individuele eisen en oplossingen op maat aanbieden.
De Segmented Tables kunnen worden uitgerust met stroom- en dataverbindingen en draadloze oplaadtechnologie; de kabels worden verborgen in de kolompoten.

Gebruikte Vitra Eames Segmented meeting tafel. Het Segmented Systeem van Vitra zorgt voor eindeloze mogelijkheden en charmes. Deze tafel bestaat uit 3 losse elementen waardoor bij de wens voor een grotere tafel er altijd een verlengend stuk aangemonteerd kan worden. 

 

 

Nieuwprijs: 10,000,-ex

Ocazuprijs: 6500,- ex

Ocazu verkoopt uitsluitend gebruikte producten. Op gebruikte producten kunnen gebruikerssporen zitten en daarom adviseren wij u ten alle tijden langs te komen om de producten zelf te beoordelen.

AFMETINGEN:

Mocht u geïnteresseerd zijn of vragen hebben neem dan contact met ons op!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren