goedkope gebruikte, tweedehands Vitra Eames EA 107

  • Merk: Vitra
  • Model: EA 107
  • Beschikbaarheid: 3
€ 495,00 Excl. BTW:
Te koop gebruikte vintage Vitra Eames EA 107  hopsak stof. Bij Ocazu.nl vind u regelmatig partijen Vitra meubilair, zoals o.a.de EA stoelen series van Eames, maar ook Segmented tables, Joyn b...

Stel samen:


Tags: gebruikte, vitra, eames, ea, 107, tweedehands, vitra, eames, ea, 107, refurbished, , tweedehands

Te koop gebruikte vintage Vitra Eames EA 107  hopsak stof. Bij Ocazu.nl vind u regelmatig partijen Vitra meubilair, zoals o.a.de EA stoelen series van Eames, maar ook Segmented tables, Joyn benches en Medamorph tafels. Van de aluminium chairs van Charles en Ray Eames hebben we vaak de series: EA 105/107/108, EA 117/119 zowel in uitvoeringen met Hopsak, leer en netbespanning. Meestal in het zwart, maar soms ook andere kleuren. Alle stoelen zijn uiteraard origineel door Vitra geleverd.

De stoelen zijn gebruikt. Het frame is in goede staat, stof is in goede staat, kleur van de stof mogelijk iets verkleurd, maar dat geeft juist die ''vintage look and feel"Prijzen zijn vast, per stuk en exclusief 21% BTW.     


Afmetingen

Voor vragen over de afmetingen kunt u cotact met ons opnemen

Overig informatie

Wij leveren uiteraard ook veel nieuwe zit-sta bureaus in allerlei prijsklassen. Wij hebben ongeveer 20 stuks zit-sta bureaus werkend in onze showroom en een grote voorraad nieuwe zit-sta bureaus.  Kijk hiervoor eens op  www.projectmeubilair.nl

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Ocazu verkoopt uitsluitend gebruikte producten. Op gebruikte producten kunnen gebruikerssporen zitten en daarom adviseren wij u ten alle tijden langs te komen om de producten zelf te beoordelen.

 

Disclaimer:

Wij besteden uiterste zorg bij het samenstellen & plaatsen van onze producten, doch zijn alle genoemde prijzen en informatie onder voorbehoud van typefouten en/of wijzigingen en zijn hier geen rechten aan te ontlenen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren