goedkope gebruikte, tweedehands Vitra DAW

  • Merk: Vitra
  • Model: DAW
  • Beschikbaarheid: 4
€ 275,00 Excl. BTW:
ProductinformatieEames Plastic Armchair DAW . Desisgn: Charles & Ray Eames, 1950Vandaag lijken de Plastic Chairs van Charles en Ray Eames het standaardvoorbeeld van stoelen waarvan de schaal me...

Tags: gebruikte, vitra, daw, tweedehands, vitra, daw, refurbished, , tweedehands

Productinformatie

Eames Plastic Armchair DAW . Desisgn: Charles & Ray Eames, 1950

Vandaag lijken de Plastic Chairs van Charles en Ray Eames het standaardvoorbeeld van stoelen waarvan de schaal met verschillende onderstellen gecombineerd kunnen worden. De combinatie van het houten onderstel met de kunststof schaal van de DAW (Dining Height Armchair Woord Base) zorgt voor een rijk contrast tussen materialen. De zitschalen zijn ook verkrijgbaar met een zitkussen of volledig gestoffeerd.

 

Specificaties

Uitvoering: wit /esdoorn

Prijs: €275,- excl. 21% BTW p.st.* (nieuwprijs € 490,00)

Fraaie design stoel, te gebruiken als eetkamerstoel, vergaderstoel of luxe kantinestoel

Staat : bijna als nieuw

Overig informatie

Wij leveren uiteraard ook veel nieuwe zit-sta bureaus in allerlei prijsklassen. Wij hebben ongeveer 20 stuks zit-sta bureaus werkend in onze showroom en een grote voorraad nieuwe zit-sta bureaus.  Kijk hiervoor eens op  www.projectmeubilair.nl

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Ocazu verkoopt uitsluitend gebruikte producten. Op gebruikte producten kunnen gebruikerssporen zitten en daarom adviseren wij u ten alle tijden langs te komen om de producten zelf te beoordelen.

 

Disclaimer:

Wij besteden uiterste zorg bij het samenstellen & plaatsen van onze producten, doch zijn alle genoemde prijzen en informatie onder voorbehoud van typefouten en/of wijzigingen en zijn hier geen rechten aan te ontlenen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren