gebruikte, tweedehands Vitra Ad hoc vergadertafel 160 x 160 Vergadertafel

  • Merk: Vitra
  • Model: Ad Hoc
  • Beschikbaarheid: Uitverkocht
€ 995,00 Excl. BTW:
ProductinformatieDe Vitra Ad Hoc designtafels zijn zeer fraai voor uw kantoor als werkplek of vergadertafel, maar ook als thuiswerkplek te gebruiken. Tegen meerprijs kunnen wij de Vitra Ad hoc fram...

Tags: gebruikte, vitra, ad, hoc, vergadertafel, 160, x, 160, tweedehands, vitra, ad, hoc, vergadertafel, 160, x, 160, refurbished, , tweedehands

Productinformatie

De Vitra Ad Hoc designtafels zijn zeer fraai voor uw kantoor als werkplek of vergadertafel, maar ook als thuiswerkplek te gebruiken. Tegen meerprijs kunnen wij de Vitra Ad hoc frames ook voorzien van elk gewenst blad in materiaal, maat en kleur naar keuze mits het frame dit toelaat.

Meer over Vitra Ad Hoc
Het kantoor maakt net zoals het kantoorwerk een voortdurende evolutie door. Om die reden werd Ad Hoc ontwikkeld als modulair kantoorsysteem dat gemakkelijk kan worden aangepast aan veranderende behoeften. Met de modulaire componenten van Ad Hoc kan bijna elke denkbare combinatie van zittende en staande werkstations worden gevormd. Het biedt aangepaste oplossingen voor de meest uiteenlopende kantooromgevingen en -types. Wanneer de behoeften van een bedrijf veranderen, hoeven alleen de nodige modulaire elementen van het kantoorsysteem worden ingezet om de configuratie af te stemmen op de nieuwe vereisten.

 

Specificaties

 

Gebruikte Vitra Ad Hoc Vergadertafel 160 x 160 wit chroom, origineel Vitra blad.
Design: Antonio Citterio
Uitvoering: Chroom onderstel in combinatie met wit blad in de maat 160 x 160 met afgeronde hoekenframe.
Voorzien van Bachmann stekkerblok met 2 x stroom en CAT netwerkvoorziening. Daarnaast zit nu een ronde opening in het blad, maar we kunnen zonder meerprijs een kabeldoorvoer met deksel plaatsen in kleur naar keuze. oa wit.

*Interesse in grotere aantallen? Mail ons voor een vrijblijvende offerte!

 

Overig informatie

Wij leveren uiteraard ook veel nieuwe zit-sta bureaus in allerlei prijsklassen. Wij hebben ongeveer 20 stuks zit-sta bureaus werkend in onze showroom en een grote voorraad nieuwe zit-sta bureaus.  Kijk hiervoor eens op  www.projectmeubilair.nl

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Ocazu verkoopt uitsluitend gebruikte producten. Op gebruikte producten kunnen gebruikerssporen zitten en daarom adviseren wij u ten alle tijden langs te komen om de producten zelf te beoordelen.

 

Disclaimer:

Wij besteden uiterste zorg bij het samenstellen & plaatsen van onze producten, doch zijn alle genoemde prijzen en informatie onder voorbehoud van typefouten en/of wijzigingen en zijn hier geen rechten aan te ontlenen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren