Viasit Linea NPR tweedehands

  • Merk: Viasit
  • Model: Linea NPR
  • Beschikbaarheid: 7
€ 295,00 Excl. BTW:
Viasit Linea NPR bureaustoel gebruikt   PRODUCTOMSCHRIJVING: Viasit Linea gebruikte NPR bureaustoel bruin grijze stof. In twee verschillende versies verkrijgbaar. De draaistoel van de...

Stel samen:


Tags: gebruikte Viasit Linea NPR, tweedehands Viasit Linea NPR refurbished, tweedehands

Viasit Linea NPR bureaustoel gebruikt

 

PRODUCTOMSCHRIJVING:

Viasit Linea gebruikte NPR bureaustoel bruin grijze stof. In twee verschillende versies verkrijgbaar.

De draaistoel van de designserie Linea - het succesmodel- met zijn heel speciale ergonomie en individueel rug design maakt flexibel en ontspannen werken mogelijk. Met de verschillende bedieningsfuncties, zoals de rug tegendruk instelling en de hendel voor het verstellen van de breedte van de armleuning, kunt u de Linea individueel aanpassen aan uw lichaam en uw lievelingspositie. Met de Linea ervaart u het maximale comfort in combinatie met beste verwerking.

In Nederland heeft men reeds herkend dat er geen doorsnee Nederlander bestaat. Daarom stelt de Nederlandse praktijkrichtlijn NPR 1813 hogere eisen aan de verstelbaarheid van een draaistoel en eist instelmogelijkheden die ver boven de Norm DIN EN 1335 uitstijgen. De Linea NPR bureaustoel is zo ontworpen dat 95% van alle mensen erop kunnen plaats nemen en een goede houding aanhouden.

AFMETINGEN:

Mocht u geïnteresseerd zijn in de afmetingen, neem dan contact met ons op.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren