gebruikte, tweedehands Vepa Step zit-sta bureau Zit Sta bureaus

  • Merk: Vepa
  • Model: Step
  • Beschikbaarheid: 5
€ 500,00 Excl. BTW:
ProductinformatieVepa Step zit sta bureau 160x80 linak met memory witGebruikte zit-sta bureaus van het Vepa Step programma in zeer goede staat. Slechts een paar jaar oud.Step 1 is onderdeel van he...

Stel samen:


Tags: gebruikte, vepa, step, zit-sta, bureau, tweedehands, vepa, step, zit-sta, bureau, refurbished, , tweedehands

Productinformatie

Vepa Step zit sta bureau 160x80 linak met memory wit
Gebruikte zit-sta bureaus van het Vepa Step programma in zeer goede staat. Slechts een paar jaar oud.
Step 1 is onderdeel van het Step bureauprogramma. Bedacht en ontworpen met de gebruiker als kern. Werken met Step is dan ook een plezier en biedt voor elk  probleem een passende oplossing.
Het onderstel is te verkrijgen als een zit of een zit/sta opstelling. Dit zorgt voor een plezierige werkomgeving waarbij de gebruiker makkelijk de hoogte van het bureau in kan stellen.
Het traverseonderstel biedt optimale beenvrijheid en eenvoudig ‘aanhangen’ van functionele accessoires, zoals 2-zijdig kantelbare kabelgoot, CPU houder, contactdozen.          

  

Specificaties

Maat 160 x 80 met afgeronde hoeken. Wit onderstel, licht houten melamine bovenblad of lichtgrijs blad. Inclusief memory module. Voorzien van Linak techniek, dus betrouwbaar, stil en energiezuinig.

Hoogte-verstelbaar: elektrisch zit/sta (65-130 cm).

 

Overig informatie

Wij leveren uiteraard ook veel nieuwe zit-sta bureaus in allerlei prijsklassen. Wij hebben ongeveer 20 stuks zit-sta bureaus werkend in onze showroom en een grote voorraad nieuwe zit-sta bureaus.  Kijk hiervoor eens op  www.projectmeubilair.nl

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Ocazu verkoopt uitsluitend gebruikte producten. Op gebruikte producten kunnen gebruikerssporen zitten en daarom adviseren wij u ten alle tijden langs te komen om de producten zelf te beoordelen.

 

Disclaimer:

Wij besteden uiterste zorg bij het samenstellen & plaatsen van onze producten, doch zijn alle genoemde prijzen en informatie onder voorbehoud van typefouten en/of wijzigingen en zijn hier geen rechten aan te ontlenen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren