goedkope gebruikte, tweedehands Steelcase Leap

  • Merk: Steelcase
  • Model: Leap
  • Beschikbaarheid: 5
€ 400,00 Excl. BTW:
ProductinformatieSteelcase Leap bevat een aantal unieke ergonomische functies. Deze functies helpen om Leap zo dynamisch en soepel te maken als de menselijke wervelkolom. Door de flexibele rugleunin...

Stel samen:


Tags: gebruikte, steelcase, leap, tweedehands, steelcase, leap, refurbished, , tweedehands

Productinformatie

Steelcase Leap bevat een aantal unieke ergonomische functies. Deze functies helpen om Leap zo dynamisch en soepel te maken als de menselijke wervelkolom. Door de flexibele rugleuning wordt uw rug altijd volledig ondersteund. De afzonderlijke boven- en onderrugbedieningen kunnen worden aangepast zodat elke gebruiker de volledige ondersteuning kan ervaren. De druk van de lendewervels wordt weggenomen tijdens het leunen.

Specificaties

Beschikbaar in het zwart gestoffeerd en zwart leer.

Overig informatie

Wij leveren uiteraard ook veel nieuwe zit-sta bureaus in allerlei prijsklassen. Wij hebben ongeveer 20 stuks zit-sta bureaus werkend in onze showroom en een grote voorraad nieuwe zit-sta bureaus.  Kijk hiervoor eens op  www.projectmeubilair.nl

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Ocazu verkoopt uitsluitend gebruikte producten. Op gebruikte producten kunnen gebruikerssporen zitten en daarom adviseren wij u ten alle tijden langs te komen om de producten zelf te beoordelen.

 

Disclaimer:

Wij besteden uiterste zorg bij het samenstellen & plaatsen van onze producten, doch zijn alle genoemde prijzen en informatie onder voorbehoud van typefouten en/of wijzigingen en zijn hier geen rechten aan te ontlenen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren