gebruikte, tweedehands Stapelbare Ahrend Revolt 2 Stoelen

  • Merk: Ahrend
  • Model: Ahrend
  • Beschikbaarheid: 18
€ 179,00 Excl. BTW:
ProductinformatieGebruikte stapelbare Ahrend Revolt 2 stoel zwartStapelbare variant van de Ahrend Revolt stoel. Speciaal ontworpen voor de Haagsche Hogeschool. De zitting en rug zijn exact hetzelfd...

Tags: gebruikte, stapelbare, ahrend, revolt, 2, tweedehands, stapelbare, ahrend, revolt, 2, refurbished, , tweedehands

Productinformatie

Gebruikte stapelbare Ahrend Revolt 2 stoel zwart

Stapelbare variant van de Ahrend Revolt stoel. Speciaal ontworpen voor de Haagsche Hogeschool. De zitting en rug zijn exact hetzelfde als bij de Ahrend Revolt stoel. Is ook vervaardigd door Ahrend.

Ahrend Revolt een tijdloze designklassieker. Revolt gold al in 1953 in meerdere opzichten als zeer vernieuwend en veroverde zich een vaste plek in zowel het bedrijfsleven als in de Nederlandse huiskamer. De Revolt stoel komt in elke omgeving tot zijn recht. Sinds enkele jaren was de stoel uitverkocht, daarom introduceerde Ahrend de Revolt-stoel in 2004 opnieuw. En weer bewijst de stoel dat de tijd alles mooier maakt wat niet door de tijd is ingehaald.

Specificaties

Kleur zwart 
Stapelbaar
Design: Ahrend

 

Overig informatie

Wij leveren uiteraard ook veel nieuwe zit-sta bureaus in allerlei prijsklassen. Wij hebben ongeveer 20 stuks zit-sta bureaus werkend in onze showroom en een grote voorraad nieuwe zit-sta bureaus.  Kijk hiervoor eens op  www.projectmeubilair.nl

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Ocazu verkoopt uitsluitend gebruikte producten. Op gebruikte producten kunnen gebruikerssporen zitten en daarom adviseren wij u ten alle tijden langs te komen om de producten zelf te beoordelen.

 

Disclaimer:

Wij besteden uiterste zorg bij het samenstellen & plaatsen van onze producten, doch zijn alle genoemde prijzen en informatie onder voorbehoud van typefouten en/of wijzigingen en zijn hier geen rechten aan te ontlenen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren