gebruikte, tweedehands Renz Talk Vergadertafel Eiken

  • Model: Renz Talk Vergadertafel
  • Beschikbaarheid: 1
€ 15.000,00 Excl. BTW:
Renz Talk Vergadertafel Eiken Fineer Mat   PRODUCTOMSCHRIJVING: Renz is een duits design merk wat in  de afgelopen 130 jaar  wel zijn strepen heeft verdiend. Met bekenh...

Tags: gebruikte, renz, talk, vergadertafel, , eiken, tweedehands, renz, talk, vergadertafel, , eiken, refurbished, , tweedehands

Renz Talk Vergadertafel Eiken Fineer Mat

 

PRODUCTOMSCHRIJVING:

Renz is een duits design merk wat in  de afgelopen 130 jaar  wel zijn strepen heeft verdiend.

Met bekenheid binnen het kantoor-meubilair verworven door de kwaliteit, diverse toepasbaarheid en modulaire designs zorgen ze bij Renz elk jaar weer voor een verassende collectie. 

Deze uitvoering van de Renz Talk is een mooie warme vergadertafel. Door zijn strakke uitstraling en verchroomde poten is  deze vergadertafel een echte eye-catcher die toch een frisse uitstraling weet te behouden.

Deze vergadertafel is voorzien van 7x stroom outlet wat het zowel tijdens vergaderingen fijn is, maar vooral als er ook gewerkt moet worden.

 

 

AFMETINGEN:

Hoog:       73 cm

Breed:     768 cm

Diep:       625 cm

 

Overig informatie

Wij leveren uiteraard ook veel nieuwe zit-sta bureaus in allerlei prijsklassen. Wij hebben ongeveer 20 stuks zit-sta bureaus werkend in onze showroom en een grote voorraad nieuwe zit-sta bureaus.  Kijk hiervoor eens op  www.projectmeubilair.nl

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Ocazu verkoopt uitsluitend gebruikte producten. Op gebruikte producten kunnen gebruikerssporen zitten en daarom adviseren wij u ten alle tijden langs te komen om de producten zelf te beoordelen.

 

Disclaimer:

 

Wij besteden uiterste zorg bij het samenstellen & plaatsen van onze producten, doch zijn alle genoemde prijzen en informatie onder voorbehoud van typefouten en/of wijzigingen en zijn hier geen rechten aan te ontlenen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren