gebruikte, tweedehands Mitab Visit tafel Vergadertafel

  • Merk: Mitab
  • Model: Visit
  • Beschikbaarheid: 1
€ 750,00 Excl. BTW:
Waanzinnige kortingen op onze Mitab showroom productenTijdelijk geven wij circa 50% korting op alle Mitab showroom designproducten. Zolang de voorraad strekt. Prijzen zijn per stuk exclusief 21% btw.A...

Waanzinnige kortingen op onze Mitab showroom producten

Tijdelijk geven wij circa 50% korting op alle Mitab showroom designproducten. Zolang de voorraad strekt. Prijzen zijn per stuk exclusief 21% btw.

Als u belt (0172-437 220) of e-mailt (info@ocazu.nl) reserveren wij het Mitab product voor u.

Indien u het product niet tijdig afhaalt dan verkopen wij het product aan de 2e op de lijst. Telfouten voorbehouden. Wij dubbelchecken altijd de aanwezige voorraad voordat u komt ophalen of dat wij tegen meerprijs leveren. 


Wij hebben ook gebruikte Mitab producten op www.ocazu.nl zoals: 


Mitab Visit tafel met wit blad

De Mitab Visit is een tafel. U kunt deze tafel voor zowel vergaderingen als etentjes gebruiken. U kunt deze tafel combineren met verschillende tafelbladen, namelijk twee breedte opties en verschillende lengte opties. Het karakteristieke tafelblad heeft geslepen hoeken waardoor er een hogere mate van interactie en minder ruimtegebruik ontstaat. Deze Visit kan worden geleverd met configuraties voor kabelverzamelaars en elektrische uitgangen.

Designer: Bjorn Karlsson


Nu van € 1250,- voor € 750,-! 


Afmetingen:
 
Lengte: 260cm

Breedte: 100cm

Hoogte: 72cm


Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren