gebruikte, tweedehands Mitab Chord Kruk

  • Merk: Mitab
  • Model: Chord
  • Beschikbaarheid: 1
€ 200,00 Excl. BTW:
Waanzinnige kortingen op onze Mitab showroom producten   Tijdelijk geven wij circa 50% korting op alle Mitab showroom designproducten. Zolang de voorraad strekt. Prijzen zijn per st...

Tags: gebruikte, mitab, chord, kruk, tweedehands, mitab, chord, kruk, refurbished, , tweedehands

Waanzinnige kortingen op onze Mitab showroom producten

 

Tijdelijk geven wij circa 50% korting op alle Mitab showroom designproducten. Zolang de voorraad strekt. Prijzen zijn per stuk exclusief 21% btw.
Als u belt (0172-437 220) of e-mailt (info@ocazu.nl) reserveren wij het Mitab product voor u.
Indien u het product niet tijdig afhaalt dan verkopen wij het product aan de 2e op de lijst. Telfouten voorbehouden. Wij dubbelchecken altijd de aanwezige voorraad voordat u komt ophalen of dat wij tegen meerprijs leveren. 

 


Wij hebben ook gebruikte Mitab producten op www.ocazu.nl zoals: 


Mitab Chord kruk:
Chord is een eigentijdse barkruk met klassieke vormen. Het heeft veel karakter in een eenvoudig, strak ontwerp. Geen detail is zonder zorg achtergelaten. De klassieke barkruk en krukvorm met ronde zitting heeft een extra dimensie en karakter met zijn massieve houten zitting, gekleurd om de levensduur van het materiaal te benadrukken. De stoel heeft een zachte krulling en zacht gevormde buitenradius voor comfortabel gebruik aan alle kanten. Het frame loopt vanaf de vloer met dunne buizen van hoogwaardig gerecycled metaal in de stoel binnenin. Als je Chord op zijn kop zet, zie je de zorg in productie. Het nauwgezette metaalwerk en de nauwgezette afwerking.

Designer: Sanna Lindström

Uitvoering: Zwart

Afmeting: 
Hoogte: 78 cm
Diameter: 42 cm

Voorraad: 1
 

Prijs: van € 392,70 voor € 200,- excl. 21% BTW per stuk*

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren