gebruikte, tweedehands Martela Aura ZitSta-Bureau 90x180

  • Merk: Martela
  • Model: Aura Zitsta 90x180
  • Beschikbaarheid: 8
€ 450,00 Excl. BTW:
Martela Aura zit-sta bureau   PRODUCTOMSCHRIJVING: Oerdegelijk zit-sta bureau van het Finse kwaliteitslabel Martela. Martela staat voor hoogwaardig Scandinavisch kantoormeubilair. Dit bu...

Tags: gebruikte, martela, aura, zitsta-bureau, 90x180, tweedehands, martela, aura, zitsta-bureau, 90x180, refurbished, , tweedehands

Martela Aura zit-sta bureau

 

PRODUCTOMSCHRIJVING:

Oerdegelijk zit-sta bureau van het Finse kwaliteitslabel Martela. Martela staat voor hoogwaardig Scandinavisch kantoormeubilair. Dit bureau maakt onderdeel uit van modelserie Aura. De gehele partij is in zeer goede staat, van hoogwaardige kwaliteit en onbeschadigd. Een aanbieding als deze maakt het Nieuwe Werken betaalbaar!

Het bureau is elektrisch verstelbaar volgens de Nen norm van 65 tot 125 cm. U kunt met deze bureaus zittend en staand werken, dit is vanuit ergonomisch oogpunt de beste wijze om uw houding af te wisselen. Binnen enkele seconden is uw werkplek aangepast.van zit naar sta.

De bureaus zijn voorzien van een elektrisch verstelmechaniek van Linak, onderhoudsvrij en geluidsarm (het beste systeem dat er is). Standaard zijn de bureaus voorzien van een perenkleurig werkblad met de afmeting van 160 x 80, cockpitmodel. Maar deze kan worden vervangen van een werkblad in elk gewenste kleur en afmeting zie opties voor meer informatie. 

AFMETINGEN:

180 x 90 cm

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren