gebruikte, tweedehands Luxe witte design krukken Stoelen

  • Model: krukken
  • Beschikbaarheid: 12
€ 50,00 Excl. BTW:
ProductinformatieFraaie luxe design krukken. Merk:onbekend, maar zware kwalitietskruk. Voorzien van autoreturnmechaniek, de zitschaal keert weer terug in de beginstand. De houten witte zitschalen he...

Tags: gebruikte, luxe, witte, design, krukken, tweedehands, luxe, witte, design, krukken, refurbished, , tweedehands

Productinformatie

Fraaie luxe design krukken. Merk:onbekend, maar zware kwalitietskruk. Voorzien van autoreturnmechaniek, de zitschaal keert weer terug in de beginstand. De houten witte zitschalen hebben licht gebruikssporen maar dit is door ons of u eenvoudig te verhelpen. Zware vierkante vloerplaat.

Specificaties

 Prijs € 50,00 ex btw per stuk            

luxe krukken gebruikt wit chroom voorzien van autoreturnmechaniek


Overig informatie

Wij leveren uiteraard ook veel nieuwe zit-sta bureaus in allerlei prijsklassen. Wij hebben ongeveer 20 stuks zit-sta bureaus werkend in onze showroom en een grote voorraad nieuwe zit-sta bureaus.  Kijk hiervoor eens op  www.projectmeubilair.nl

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Ocazu verkoopt uitsluitend gebruikte producten. Op gebruikte producten kunnen gebruikerssporen zitten en daarom adviseren wij u ten alle tijden langs te komen om de producten zelf te beoordelen.

 

Disclaimer:

Wij besteden uiterste zorg bij het samenstellen & plaatsen van onze producten, doch zijn alle genoemde prijzen en informatie onder voorbehoud van typefouten en/of wijzigingen en zijn hier geen rechten aan te ontlenen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren