gebruikte, tweedehands Kastel Kicca Vergaderstoelen

  • Merk: Kastel
  • Model: Kicca
  • Beschikbaarheid: 40
€ 80,00 Excl. BTW:
ProductinformatieKastel Kicca stoel gestoffeerd zwart. Deze 4-pootstoel is een Italiaans design. De schelp is van polypropyleen en het onderstel is verchroomd. Deze stoel is stapelbaar. Hierdoor ku...

Tags: gebruikte, kastel, kicca, tweedehands, kastel, kicca, refurbished, vergaderstoelen, tweedehands, vergaderstoelen

Productinformatie

Kastel Kicca stoel gestoffeerd zwart. Deze 4-pootstoel is een Italiaans design. De schelp is van polypropyleen en het onderstel is verchroomd. Deze stoel is stapelbaar. Hierdoor kunt u deze stoelen makkelijk opbergen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vergadering.

Afmetingen
Hoogte 76
Zithoogte 46
Breedte 54
Diepte 55 

De nieuwprijs is 242 euro.

Specificaties

Verchroomd 4-poot onderstel
Polypropylene schelp
Zwart gestoffeerd
Stapelbaar
Italiaans design

Overig informatie

Wij leveren uiteraard ook veel nieuwe zit-sta bureaus in allerlei prijsklassen. Wij hebben ongeveer 20 stuks zit-sta bureaus werkend in onze showroom en een grote voorraad nieuwe zit-sta bureaus.  Kijk hiervoor eens op  www.projectmeubilair.nl

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Ocazu verkoopt uitsluitend gebruikte producten. Op gebruikte producten kunnen gebruikerssporen zitten en daarom adviseren wij u ten alle tijden langs te komen om de producten zelf te beoordelen.

 

Disclaimer:

Wij besteden uiterste zorg bij het samenstellen & plaatsen van onze producten, doch zijn alle genoemde prijzen en informatie onder voorbehoud van typefouten en/of wijzigingen en zijn hier geen rechten aan te ontlenen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren