gebruikte, tweedehands Giroflex 64 bureaustoelen Corona thuiswerk aktie! Bureaustoelen

  • Merk: Giroflex
  • Model: 64
  • Beschikbaarheid: 88
€ 200,00 Excl. BTW:
Thuiswerk aktie! 100+ Gebruikte GIROFLEX 64 design bureaustoelen   Nu tijdelijk gebruikte Giroflex 64 bureaustoelen diverse uitvoeringen in prijs verlaagd om uw thuiswerkplek te voorzien va...

Tags: gebruikte, giroflex, 64, bureaustoelen, corona, thuiswerk, aktie!, tweedehands, giroflex, 64, bureaustoelen, corona, thuiswerk, aktie!, refurbished, bureaustoelen, tweedehands, bureaustoelen

Thuiswerk aktie! 100+ Gebruikte GIROFLEX 64 design bureaustoelen

 

Nu tijdelijk gebruikte Giroflex 64 bureaustoelen diverse uitvoeringen in prijs verlaagd om uw thuiswerkplek te voorzien van een ergonomische bureaustoel tegen een fractie van de nieuwprijs.

We maken tijdens de aktie geen onderscheid tussen de verschillende uitvoeringen. Zowel leverbaar standaard zitbreedte 45 cm en standaard gestoffeerd als met extra brede zitting 48,5 cm, met comfort stoffering, 2D of 3D armleggers enz. Alles heeft 1 prijs. 

Er zijn vele kleurcombinaties voorradig, waaronder zwart en blauwe stof, maar ook kleinere hoeveelheden in rood, paars, groen enz.

De stoelen zijn gereinigd en nagekeken en wij leveren deze met 1 jaar garantie op het mechaniek. De Giroflex bureaustoelen zijn in zeer goede staat.

 

Uit voorraad leverbaar: 100+ stuks. Zolang de voorraad strekt

 

Prijs : € 200,- exclusief. 21% BTW per stuk*

 

Meerprijs set nieuwe rubber wielen voor harde vloer + € 25,00 excl. btw

 

Deze Giroflex 64 bureaustoelen zijn niet in onze webshop te bestellen! Heeft u interesse in de stoelen stuurt u dan e-mail en/of belt u even om een stoel te reserveren.

Bezorgen kan tegen meerprijs, maar afhalen kan uiteraard ook na het maken van een afspraak, zodat wij het aantal bezoekers van onze showroom spreiden. Let op er is geen PIN aanwezig!

 

Afmeting:
H100-119cm x B66cm
Zitdiepte: 41,5-44cm
Zithoogte: 40-52cm

 

Wij leveren de Giroflex 64 bureaustoel ook gerefurbished in zwart stof in grote aantallen. Of nieuw in de uitvoering en kleur die u wenst.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren