gebruikte, tweedehands Gelderland 5210 Fauteuil Fauteuil

  • Merk: Gelderland
  • Model: 5210 Feuteuil Geel
  • Beschikbaarheid: 2
€ 300,00 Excl. BTW:
Gelderland Henk Vos 5210 Fauteuil   PRODUCTOMSCHRIJVING: Met de introductie van dit model, werden armleuningen en zitgedeelte niet langer als afzonderlijke elementen verwerkt. Deze vormo...

Tags: gebruikte, gelderland, 5210, fauteuil, tweedehands, gelderland, 5210, fauteuil, refurbished, fauteuil, tweedehands, fauteuil

Gelderland Henk Vos 5210 Fauteuil

 

PRODUCTOMSCHRIJVING:

Met de introductie van dit model, werden armleuningen en zitgedeelte niet langer als afzonderlijke elementen verwerkt. Deze vormoplossing en de in het oog springende poten geven dit meubel een eigen en vernieuwend karakter. De 5210 fauteuil is één van de echte klassiekers van Gelderland.

Dit tijdloze model is in gebruikte staat, maar is ongetwijfeld een mooie toevoeging aan uw interieur. De fauteil is beschikbaar in een gele uitvoering. 

 
Designer : Jan Des Bouvrie

 

AFMETINGEN:

Hoogte:       80 cm
Breedte:      80 cm
Diepte:        87  cm
Zithoogte:   43 cm

 

 

Overig informatie

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Ocazu verkoopt uitsluitend gebruikte producten.Op gebruikte producten kunnen gebruikerssporen zitten en daarom adviseren wij uten alle tijden langs te komen om de producten zelf te beoordelen.

 

Disclaimer:

 

Wijbesteden uiterste zorg bij het samenstellen & plaatsen van onze producten,doch zijn alle genoemde prijzen en informatie onder voorbehoud van typefoutenen/of wijzigingen en zijn hier geen rechten aan te ontlenen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren