gebruikte, tweedehands Beta Voorburg Stoelen

€ 80,00 Excl. BTW:
ProductinformatieFraaie goed zittende stapelbare gebruikte vergaderstoelen van het merk Beta type Voorburg / BE15 met armleggers. Voorzien van zwart Extreme stof en zwart frame. Slechts een paar ja...

Tags: gebruikte, beta, voorburg, tweedehands, beta, voorburg, refurbished, , tweedehands

Productinformatie

Fraaie goed zittende stapelbare gebruikte vergaderstoelen van het merk Beta type Voorburg / BE15 met armleggers. Voorzien van zwart Extreme stof en zwart frame. Slechts een paar jaar oud.
Nieuwprijs € 251,00 ex btw per stuk.
Ocazuprijs € 80,00 ex btw per stuk.

De Be15, allesomvattend. Het resultaat van een goed doordachte complete bezoekersstoel waar kwaliteit, design, comfort en ergonomie samenvloeien. de basis van het ontwerp is kwaliteit en functionaliteit. Het eindresultaat mag er zijn. Zowel de 4-poots als het sledeframe zijn volgens NEN-EN 16139 getest en gecertificeerd.


Specificaties

Frame:
Metaal
Zwart gepoxeerd
4-poots
Diameter buis 25 mm, wanddikte buis 2 mm

Armleggers:
Vaste armleggers met zacht kunststof opdek


Overig informatie

Wij leveren uiteraard ook veel nieuwe zit-sta bureaus in allerlei prijsklassen. Wij hebben ongeveer 20 stuks zit-sta bureaus werkend in onze showroom en een grote voorraad nieuwe zit-sta bureaus.  Kijk hiervoor eens op  www.projectmeubilair.nl

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Ocazu verkoopt uitsluitend gebruikte producten. Op gebruikte producten kunnen gebruikerssporen zitten en daarom adviseren wij u ten alle tijden langs te komen om de producten zelf te beoordelen.

 

Disclaimer:

Wij besteden uiterste zorg bij het samenstellen & plaatsen van onze producten, doch zijn alle genoemde prijzen en informatie onder voorbehoud van typefouten en/of wijzigingen en zijn hier geen rechten aan te ontlenen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren