gebruikte, tweedehands Artifort Lila 2.0

  • Merk: Artifort
  • Model: Lila 2.0
  • Beschikbaarheid: 1
€ 200,00 Excl. BTW:
Productinformatie Klein van stuk, maar groots in zijn potentie! Het Lilla 2.0 poefje voegt moeiteloos wat kleur en speelsheid toe aan uw interieur. De Artifort Lilla 2.0 is perfect te gebruiken als...

Tags: gebruikte, artifort, lila, 2.0, tweedehands, artifort, lila, 2.0, refurbished, , tweedehands

Productinformatie

Klein van stuk, maar groots in zijn potentie! Het Lilla 2.0 poefje voegt moeiteloos wat kleur en speelsheid toe aan uw interieur. De Artifort Lilla 2.0 is perfect te gebruiken als extra stoeltje voor aan tafel of bij een verjaardag. Daarnaast misstaat de poef zeker niet in een wachtkamer of creatieve ruimte.
De designer is Patrick Norguet (2006).

Specificaties

Ex showroommodel, dus zeer fraai.
Stof paar kunstleer
Nieuwprijs €395,-

Overig informatie

Wij leveren uiteraard ook veel nieuwe zit-sta bureaus in allerlei prijsklassen. Wij hebben ongeveer 20 stuks zit-sta bureaus werkend in onze showroom en een grote voorraad nieuwe zit-sta bureaus.  Kijk hiervoor eens op  www.projectmeubilair.nl

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Ocazu verkoopt uitsluitend gebruikte producten. Op gebruikte producten kunnen gebruikerssporen zitten en daarom adviseren wij u ten alle tijden langs te komen om de producten zelf te beoordelen.

 

Disclaimer:

Wij besteden uiterste zorg bij het samenstellen & plaatsen van onze producten, doch zijn alle genoemde prijzen en informatie onder voorbehoud van typefouten en/of wijzigingen en zijn hier geen rechten aan te ontlenen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren