goedkope gebruikte, tweedehands Arper Catifa 46 4 poot stoel

  • Model: Catifa 46
  • Beschikbaarheid: 51
€ 190,00 Excl. BTW:
Arper Catifa 46 4 poot stoel Productinformatie Gebruikte Arper Catifa 46 4 poot stoel.Witte kunststof kuip, de binnenzijde is gestoffeerd met rode Kvadrat Davina. De 4-poot is verchroomd. ...

Arper Catifa 46 4 poot stoel

 

Productinformatie 

Gebruikte Arper Catifa 46 4 poot stoel.

Witte kunststof kuip, de binnenzijde is gestoffeerd met rode Kvadrat Davina. De 4-poot is verchroomd. Met chrome armleggers ( eventueel te verwijderen). Deze stoelen zijn stapelbaar.

De nieuwprijs met Davina stof is: € 572,00

Overige Informatie

Wij leveren uiteraard ook veel nieuwe zit-sta bureaus in allerlei prijsklassen. Wij hebben ongeveer 20 stuks zit-sta bureaus werkend in onze showroom en een grote voorraad nieuwe zit-sta bureaus.  Kijk hiervoor eens op  www.projectmeubilair.nl

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Ocazu verkoopt uitsluitend gebruikte producten. Op gebruikte producten kunnen gebruikerssporen zitten en daarom adviseren wij u ten alle tijden langs te komen om de producten zelf te beoordelen.


Disclaimer:

Wij besteden uiterste zorg bij het samenstellen & plaatsen van onze producten, doch zijn alle genoemde prijzen en informatie onder voorbehoud van typefouten en/of wijzigingen en zijn hier geen rechten aan te ontlenen.

 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren