gebruikte, tweedehands Ahrend Bijzet tafel

  • Merk: Ahrend
  • Model: Ahrend Bijzettafel 90x90
  • Beschikbaarheid: 1
€ 150,00 Excl. BTW:
Productinformatie Gebruikte Ahrend bijzettafel. Ahrend is marktleider op het gebied van mooie maar ook zeker kwalitatief meubilair. Deze bijzettafel met melanineblad is de perfecte bijzettafel v...

Tags: gebruikte, ahrend, bijzet, tafel, tweedehands, ahrend, bijzet, tafel, refurbished, , tweedehands

Productinformatie

Gebruikte Ahrend bijzettafel.

Ahrend is marktleider op het gebied van mooie maar ook zeker kwalitatief meubilair. Deze bijzettafel met melanineblad is de perfecte bijzettafel voor in elke kantine of meetingroom.

De ontwerper is Marc Haans.

Specificaties

Afmeting 

Breed:   90cm

Lang:    90cm

Hoog:    73,5cm

Overig informatie

Wij leveren uiteraard ook veel nieuwe zit-sta bureaus in allerlei prijsklassen. Wij hebben ongeveer 20 stuks zit-sta bureaus werkend in onze showroom en een grote voorraad nieuwe zit-sta bureaus.  Kijk hiervoor eens op  www.projectmeubilair.nl

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Ocazu verkoopt uitsluitend gebruikte producten. Op gebruikte producten kunnen gebruikerssporen zitten en daarom adviseren wij u ten alle tijden langs te komen om de producten zelf te beoordelen.

 

Disclaimer:

Wij besteden uiterste zorg bij het samenstellen & plaatsen van onze producten, doch zijn alle genoemde prijzen en informatie onder voorbehoud van typefouten en/of wijzigingen en zijn hier geen rechten aan te ontlenen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren