gebruikte, tweedehands Ahrend balance 4-poot Tafels

  • Merk: Ahrend
  • Model: Balance
  • Beschikbaarheid: 20
€ 125,00 Excl. BTW:
ProductinformatieAhrend Balance 4-poot tafel gebruikt. De Balance is het meest modulaire, complete en circulaire werkplekconcept van Ahrend. Dit concept speelt in op de toenemende behoefte aan de w...

Tags: gebruikte, ahrend, balance, 4-poot, tweedehands, ahrend, balance, 4-poot, refurbished, , tweedehands

Productinformatie

Ahrend Balance 4-poot tafel gebruikt.

De Balance is het meest modulaire, complete en circulaire werkplekconcept van Ahrend. Dit concept speelt in op de toenemende behoefte aan de werkomgevingen op maat. Deze tafel sluit aan op de ideeën vanuit het nieuwe werken en realiseert de gewenste identiteit, cultuur en dynamiek van een organisatie.

De ontwerper is Marc Haans.

Specificaties

Afmeting 170x60. Antraciet onderstel, ahorn melamine blad.

Overig informatie

Wij leveren uiteraard ook veel nieuwe zit-sta bureaus in allerlei prijsklassen. Wij hebben ongeveer 20 stuks zit-sta bureaus werkend in onze showroom en een grote voorraad nieuwe zit-sta bureaus.  Kijk hiervoor eens op  www.projectmeubilair.nl

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Ocazu verkoopt uitsluitend gebruikte producten. Op gebruikte producten kunnen gebruikerssporen zitten en daarom adviseren wij u ten alle tijden langs te komen om de producten zelf te beoordelen.

 

Disclaimer:

Wij besteden uiterste zorg bij het samenstellen & plaatsen van onze producten, doch zijn alle genoemde prijzen en informatie onder voorbehoud van typefouten en/of wijzigingen en zijn hier geen rechten aan te ontlenen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren