gebruikte, tweedehands Ahrend Aero vergadertafel

  • Merk: Ahrend
  • Model: Ahrend Aero Vergadertafel
  • Beschikbaarheid: 2
€ 1.200,00 Excl. BTW:
Ahrend Aero Vergadertafel PRODUCTOMSCHRIJVING: Als het op kantoor en design meubilair aankomt is Ahrend toch wel markleider. Met een veelzijdig assortiment in design maar ook zeker binnen de...

Stel samen:


Tags: gebruikte, ahrend, aero, vergadertafel, tweedehands, ahrend, aero, vergadertafel, refurbished, , tweedehands

Ahrend Aero Vergadertafel

PRODUCTOMSCHRIJVING:

Als het op kantoor en design meubilair aankomt is Ahrend toch wel markleider. Met een veelzijdig assortiment in design maar ook zeker binnen de ergonomische oplossingingen zit met Ahrend altijd goed.  De Ahrend Aero vergadertafel is kanbaar aan de schuinepoten die toch wel de handtekening van dit ontwerp zijn. Dankzij de sobere vormgeving van de tafels kunnen ze ook met andere meubeltypes worden gecombineerd en passen ze in de meest uiteenlopende kantooromgevingen en interieurconcepten.

Deze vergadertafels hebben een wit melanine blad en rode poten en uitgerust met 2 inbouw stroom units.

De vergadertafel is op vooraad in de uitvoering met  en zonder bladlampen.

 

 

AFMETINGEN:

Hoog:       76 cm

Breed:     400 cm

Diep:       160 cm

Overig informatie

Wij leveren uiteraard ook veel nieuwe zit-sta bureaus in allerlei prijsklassen. Wij hebben ongeveer 20 stuks zit-sta bureaus werkend in onze showroom en een grote voorraad nieuwe zit-sta bureaus.  Kijk hiervoor eens op  www.projectmeubilair.nl

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Ocazu verkoopt uitsluitend gebruikte producten. Op gebruikte producten kunnen gebruikerssporen zitten en daarom adviseren wij u ten alle tijden langs te komen om de producten zelf te beoordelen.

 

Disclaimer:

 

Wij besteden uiterste zorg bij het samenstellen & plaatsen van onze producten, doch zijn alle genoemde prijzen en informatie onder voorbehoud van typefouten en/of wijzigingen en zijn hier geen rechten aan te ontlenen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren