gebruikte, tweedehands Ah Meyey Class III 4 Schucko Electrificatie

  • Merk: AH Meyer
  • Model: Class III 4 Schucko
  • Beschikbaarheid: 30
€ 20,00 Excl. BTW:
Ah Meyer Stekkerdoos 4 Schucko PRODUCTOMSCHRIJVING: Ah Meyer staat bekend om betrouwbaarheid, veiligheid en ontwerp. Zelfs een tijdelijke werkplek krijgt een serieuze uitstraling met Ah...

Tags: gebruikte, ah, meyey, class, iii, 4, schucko, tweedehands, ah, meyey, class, iii, 4, schucko, refurbished, electrificatie, tweedehands, electrificatie

Ah Meyer Stekkerdoos 4 Schucko

PRODUCTOMSCHRIJVING:

Ah Meyer staat bekend om betrouwbaarheid, veiligheid en ontwerp. Zelfs een tijdelijke werkplek krijgt een serieuze uitstraling met Ah Meyer's electra oplossingen. Van Ethernetkabel tot hHDMI of simpel je telefoon opladen met een USB Dock. De producten van Ah Meyer komen in een verscheidene conversies. Het enige wat niet veranderd is de kwaliteit.

Deze simpele stekkerdoos is voor het werk op kantoor als klussen in en rond huis perfect door zijn degelijke bouw en stevige behuizing.

Het fijne aan de Phoenix-lijn van Ah Meyer is de mogelijkheid om door te lussen. Doormiddel van Wieland kabel kun je van 4 schucko aansluitingen naar 8, 12 of hoeveel je dan ook nodig hebt voor deze klus.

 

Nieuwprijs: 80,- ex

Ocazuprijs: 25,- ex

 

SPECIFICATIES:

Kleur: Zwart/Oranje

Materiaal: Plastic

4x Schucko

 

Overige informatie:

 

Mocht u nog vragen hebben over conversies,afmetingen of iets anders, neem dan contact met ons op.

Ocazu verkoopt uitsluitend gebruikte producten. Op gebruikte producten kunnen gebruikerssporen zitten en daarom adviseren wij u ten alle tijden langs te komen om de producten zelf te beoordelen.

 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren