• Prijs
    - €
  • Categorie
  • Merken

gebruikte, tweedehands Bureaustoelen

gebruikte, tweedehands Bureaustoelen

Gebruikte bureaustoelen ocazu.nl


Bij ocazu vindt u een breed assortiment aan gebruikte bureaustoelen van diverse merken zoals: Ahrend, Axia, Comforto, Dauphin, Drabert, Grahl, Giroflex

Hag, Herman Miller, Haworth-Comforto, Humanscale, Interstuhl, Knoll, Okamura, Rohde Grahl, Rovo, Steelcase en Viasit.

U vind de gebruikte bureaustoelen in diverse uitvoeringen, zoals: manager stoelen, directiestoelen, Arbo stoelen, NPR bureaustoelen, 24-uur stoelen, Cradle to Cradle bureaustoelen, werkstoelen en andere ergonomische bureaustoelen.

 

Voor een goedkope bureaustoel in een uitstekende staat en inclusief een jaar garantie op het mechaniek moet u bij ocazu.nl zijn!


Product vergelijk (0)


€ 175,00 Excl. BTW

Beta Aalsmeer bureaustoel nieuw gestoffeerd gebruikt   De Beta Aalsmeer is een bureaustoel met een degelijke uitstraling en kwalitatief uitstekende kwaliteitsprijs-verhouding. De stoel is ..

€ 125,00 Excl. BTW

Béta Amsterdam Bureaustoel   PRODUCTOMSCHRIJVING: De Béta Amsterdam bureaustoel is eenvoudig te bedienen zonder toeters en bellen. AFMETINGEN: Mocht u geïnteresseerd zijn in de afm..

€ 400,00 Excl. BTW

Béta Breda bureaustoel   De Béta Breda stoelen-serie heeft vele mogelijkheden, deze komen tot uitdrukking in de opbouwmogelijkheden van de stoel. Voor elk budget en voor iedere situatie kan..

€ 250,00 Excl. BTW

Béta Haarlem bureaustoel   Beta Haarlem bureaustoel heeft een stijlvolle ranke vormgeving, met uitmuntende zitkwaliteiten. Bij deze serie kunt u uit diverse opties kiezen om de stoel v..

€ 150,00 Excl. BTW

Béta Hoogeveen bureaustoel gebruikt   Beta Hoogeveen. Een normstoel met onverwacht goede zitkwaliteiten. Deze stoel heeft zich in de afgelopen jaren bewezen en kenmerkt zich door zijn degel..

€ 250,00 Excl. BTW

Bulo Pub en Club bureaustoelenProductinformatie De Gebruikte Bulo Pub & Club bureaustoel overstijgt het functionele aspect van de bureaustoel door zijn luxueus comfort en zijn speelse esthiek..

€ 200,00 Excl. BTW

Bulo Tab Chair   De Belgische ontwerper Alain Berteau geeft hiermee een ergonomisch antwoord op de behoefte aan meer actief zitcomfort. Berteau heeft elegantie, creativiteit en discipline m..

€ 150,00 Excl. BTW

Bureaustoel zwart gestoffeerd met gepolijst voetenkruis gebruikt PRODUCTOMSCHRIJVING: Gebruikte bureaustoel met zwarte stof en gepolijst voetenkruis. Ocazu verkoopt uitsluitend gebruikte product..

€ 500,00 Excl. BTW

Bureaustoel zwart leer gebruikt   PRODUCTOMSCHRIJVING: Gebruikte bureaustoel met een zwart leren zitting, rug en armlegger. De rugleuning van de stoel is een laag model. Het frame van d..

Weergeven 10 t/m 18 van in totaal 128