• Prijs
    - €
  • Categorie
  • Merken

gebruikte, tweedehands Bureaustoelen

gebruikte, tweedehands Bureaustoelen

Gebruikte bureaustoelen ocazu.nl


Bij ocazu vindt u een breed assortiment aan gebruikte bureaustoelen van diverse merken zoals: Ahrend, Axia, Comforto, Dauphin, Drabert, Grahl, Giroflex

Hag, Herman Miller, Haworth-Comforto, Humanscale, Interstuhl, Knoll, Okamura, Rohde Grahl, Rovo, Steelcase en Viasit.

U vind de gebruikte bureaustoelen in diverse uitvoeringen, zoals: manager stoelen, directiestoelen, Arbo stoelen, NPR bureaustoelen, 24-uur stoelen, Cradle to Cradle bureaustoelen, werkstoelen en andere ergonomische bureaustoelen.

 

Voor een goedkope bureaustoel in een uitstekende staat en inclusief een jaar garantie op het mechaniek moet u bij ocazu.nl zijn!


Product vergelijk (0)


€ 375,00 Excl. BTW

Ahrend 2020 bureaustoel Refurbished, niet te onderscheiden van nieuw is de Ahrend 20/20 een bureaustoel van de toekomst. De 20/20 is een bureaustoel met heldere lijnen, transparant design en co..

€ 100,00 Excl. BTW

Ahrend 220 bureaustoel gebruikt   PRODUCTOMSCHRIJVING: De Ahrend 220 bureaustoel is een stoel die eigenlijk geen introductie nodig heeft. Het is een stoel met een eigen gezicht. Hiernaas..

€ 195,00 Excl. BTW

Ahrend 230 bureaustoel gebruikt  Tegenwoordig is een goede kantoorstoel een geldige vereiste in iedere kantooromgeving. De Ahrend 230 creëert nieuwe standaarden en is een symbiose van modern d..

€ 250,00 Excl. BTW

Ahrend 240 bureaustoel   Ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van Ahrend kreeg de bekende designer Frans de la Haye de vraag een bureaustoel te ontwerpen. Het prachtige resultaat ..

€ 295,00 Excl. BTW

ProductinformatieTweedehands Ahrend 350 in zeer goede staat. De Ahrend 350 stoel maakt bewegend zitten mogelijk door de bijzondere techniek van bladveren in zitting en rug. Dit biedt optimaal comfo..

€ 395,00 Excl. BTW

ProductinformatieTweedehands Ahrend 350 vergaderstoel leer in zeer goede staat. De Ahrend 350 stoel maakt bewegend zitten mogelijk door de bijzondere techniek van bladveren in zitting en rug. Dit bi..

€ 500,00 Excl. BTW

Amerikaanse jaren 30' bureaustoel   PRODUCTOMSCHRIJVING: Gebruikte Amerikaanse jaren 30 bureaustoel AFMETINGEN: Mocht u geïnteresseerd zijn in de afmetingen, neem dan contact met o..

€ 595,00 Excl. BTW

Artifort Channel bureaustoel gebruikt   PRODUCTOMSCHRIJVING: Gebruikte Artifort Channel bureaustoel in kobaltblauwe of donkerblauwe uitvoering met echt leder. De stoel heeft een lage ru..

€ 250,00 Excl. BTW

Gebruikte Aspa klober Cato npr bureaustoelen gebruiktFraaie gebruikte NPR bureaustoel met veel verstel mogelijkheden zoals zitneig, 4D armleggers enz. Voorraad:15 oranje stof chroom € 250,00 ex b..

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 128