• Prijs
    - €
  • Categorie
  • Merken

gebruikte, tweedehands Bureaustoelen

gebruikte, tweedehands Bureaustoelen

Gebruikte bureaustoelen ocazu.nl


Bij ocazu vindt u een breed assortiment aan gebruikte bureaustoelen van diverse merken zoals: Ahrend, Axia, Comforto, Dauphin, Drabert, Grahl, Giroflex

Hag, Herman Miller, Haworth-Comforto, Humanscale, Interstuhl, Knoll, Okamura, Rohde Grahl, Rovo, Steelcase en Viasit.

U vind de gebruikte bureaustoelen in diverse uitvoeringen, zoals: manager stoelen, directiestoelen, Arbo stoelen, NPR bureaustoelen, 24-uur stoelen, Cradle to Cradle bureaustoelen, werkstoelen en andere ergonomische bureaustoelen.

 

Voor een goedkope bureaustoel in een uitstekende staat en inclusief een jaar garantie op het mechaniek moet u bij ocazu.nl zijn!


Product vergelijk (0)


€ 375,00 Excl. BTW

Ahrend 2020 bureaustoel Refurbished, niet te onderscheiden van nieuw is de Ahrend 20/20 een bureaustoel van de toekomst. De 20/20 is een bureaustoel met heldere lijnen, transparant design en co..

€ 100,00 Excl. BTW

Ahrend 220 bureaustoel gebruikt   PRODUCTOMSCHRIJVING: De Ahrend 220 bureaustoel is een stoel die eigenlijk geen introductie nodig heeft. Het is een stoel met een eigen gezicht. Hiernaas..

€ 195,00 Excl. BTW

Ahrend 230 bureaustoel gebruikt  Tegenwoordig is een goede kantoorstoel een geldige vereiste in iedere kantooromgeving. De Ahrend 230 creëert nieuwe standaarden en is een symbiose van modern d..

€ 250,00 Excl. BTW

Ahrend 240 bureaustoel   Ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van Ahrend kreeg de bekende designer Frans de la Haye de vraag een bureaustoel te ontwerpen. Het prachtige resultaat ..

€ 295,00 Excl. BTW

ProductinformatieTweedehands Ahrend 350 in zeer goede staat. De Ahrend 350 stoel maakt bewegend zitten mogelijk door de bijzondere techniek van bladveren in zitting en rug. Dit biedt optimaal comfo..

€ 395,00 Excl. BTW

ProductinformatieTweedehands Ahrend 350 leer in zeer goede staat. De Ahrend 350 stoel maakt bewegend zitten mogelijk door de bijzondere techniek van bladveren in zitting en rug. Dit biedt optimaal ..

€ 500,00 Excl. BTW

Amerikaanse jaren 30' bureaustoel   PRODUCTOMSCHRIJVING: Gebruikte Amerikaanse jaren 30 bureaustoel AFMETINGEN: Mocht u geïnteresseerd zijn in de afmetingen, neem dan contact met o..

€ 595,00 Excl. BTW

Artifort Channel bureaustoel gebruikt   PRODUCTOMSCHRIJVING: Gebruikte Artifort Channel bureaustoel in kobaltblauwe of donkerblauwe uitvoering met echt leder. De stoel heeft een lage ru..

€ 250,00 Excl. BTW

Gebruikte Aspa klober Cato npr bureaustoelen gebruiktFraaie gebruikte NPR bureaustoel met veel verstel mogelijkheden zoals zitneig, 4D armleggers enz. Voorraad:15 oranje stof chroom € 250,00 ex b..

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 121