• Prijs
    - €
  • Merken

goedkope gebruikte, tweedehands Accessoires

goedkope gebruikte, tweedehands Accessoires

ocazu.nl gebruikte accessoires en partijen scherp geprijsde nieuwe accessoires voor uw kantoor en thuiswerkplek


Ocazu.nl  heeft een grote selectie gebruikte accessoires zoals: gebruikte monitorarmen, kapstokken, prullenbakken, akoestische scheidingswanden, voetenbankjes, voetensteunen, CPU houders, vloermatten enz.

Van merken zoals: Actiu, Ahrend, Cascando, Giroflex, Kartell, Magis, Manade, Rexite, Van Esch, Vepa Bins en Vitra.

 

Zit uw accessoire er niet bij? Wij leveren ook nieuw kantoormeubilair en accessoires. Kijk eens op Projectmeubilair of bestel direct op Designstore.


Product vergelijk (0)


€ 20,00 Excl. BTW

Sleutelkastje gebruikt PRODUCTOMSCHRIJVING: Gebruikte antraciet met witte deur sleutelkast. Ocazu verkoopt uitsluitend gebruikte producten. Op gebruikte producten kunnen gebruikerssporen zitten en..

€ 35,00 Excl. BTW

Stoelmat voor een tapijtvloer   PRODUCTOMSCHRIJVING: Transparant met nopjes aan de onderzijde voor maximale grip. Ideaal voor kantoren met tapijtvloer om het stroeve rollen van de bur..

€ 125,00 Excl. BTW

Gebruikte Svoboda scheidingswand PRODUCTOMSCHRIJVING: Gebruikte Svoboda (akoestische) scheidingswand. Het betreft een staande akoestische scheidingswand welke is gemaakt van hout in een aluminiu..

€ 25,00 Excl. BTW

TFT monitor houder   PRODUCTOMSCHRIJVING: TFT monitor houder uitgevoerd in grijs plastic perfect om eenheid op de werkvloer te creëren. AFMETINGEN: Mocht u geïnteresseerd zijn in d..

€ 250,00 Excl. BTW

Van Esch Chase G kapstok gebruikt PRODUCTOMSCHRIJVING:Gebruikte Van Esch Chase G kapstok.Een kapstok verdwijnt meestal uit het oog als er jassen aan hangen. In de ontwerpen van Michiel van der Kley is..

€ 35,00 Excl. BTW

Van Esch Circus jassenhaak gebruikt PRODUCTOMSCHRIJVING:Gebruikte Van Esch Circus jassenhaak/kapstok. De kapstok is van aluminium, past in diverse omgevingen en neemt weinig ruimte in beslag.Ocazu..

€ 15,00 Excl. BTW

Van Esch Ellips jassenhaak gebruikt PRODUCTOMSCHRIJVING:Gebruikte Van Esch Ellips jassenhaak/kapstok. De jassenhaak is aluminium gecoat, past in diverse omgevingen en neemt weinig ruimte in beslag..

€ 12,00 Excl. BTW

Van Esch Hooek jassenhaak gebruikt PRODUCTOMSCHRIJVING:Gebruikte Van Esch Hooek jassenhaak/kapstok. De jassenhaak is van aluminium, past in diverse omgevingen en neemt weinig ruimte in beslag.Ocaz..

€ 10,00 Excl. BTW

Van Esch Oh Ho kapstok gebruikt PRODUCTOMSCHRIJVING:Gebruikte Van Esch Oh Ho jassenhaak/kapstok. De kapstok is van aluminium, past in diverse omgevingen en neemt weinig ruimte in beslag. De kapsto..

Weergeven 28 t/m 36 van in totaal 49