• Prijs
    - €
  • Merken

goedkope gebruikte, tweedehands Accessoires

goedkope gebruikte, tweedehands Accessoires

ocazu.nl gebruikte accessoires en partijen scherp geprijsde nieuwe accessoires voor uw kantoor en thuiswerkplek


Ocazu.nl  heeft een grote selectie gebruikte accessoires zoals: gebruikte monitorarmen, kapstokken, prullenbakken, akoestische scheidingswanden, voetenbankjes, voetensteunen, CPU houders, vloermatten enz.

Van merken zoals: Actiu, Ahrend, Cascando, Giroflex, Kartell, Magis, Manade, Rexite, Van Esch, Vepa Bins en Vitra.

 

Zit uw accessoire er niet bij? Wij leveren ook nieuw kantoormeubilair en accessoires. Kijk eens op Projectmeubilair of bestel direct op Designstore.


Product vergelijk (0)


€ 23,00 Excl. BTW

Mitab Blossom kapstok Showroommodel! De Blossom serie van Mitab zijn een aantal accessoires die duidelijke en elegant zijn, welke geïnspireerd worden door de bloemen in de natuur. De Blossom kaps..

€ 969,00 Excl. BTW

Mitab Button Large Showroommodel! De Button poef van Mitab is een icoon onder duurzaam productontwerp en een aanvulling op de meeste interieurs. Button combineert kleine delen van stof die worden..

€ 644,00 Excl. BTW

Mitab Button Small Showroommodel! De Button poef van Mitab is een icoon onder duurzaam productontwerp en een aanvulling op de meeste interieurs. Button combineert kleine dele van stof die worden ..

€ 103,00 Excl. BTW

Mitab Duplo kapstok Showroommodel! De Duplo kapstok van Mitab is een zorgvuldig ontworpen en functionele kapstok voor kantoor- en residentale omgevingen. De kledinghangers zijn in vele verschille..

€ 947,00 Excl. BTW

Mitab Quiet Riot scheidingswand Showroommodel! De Quiet Riot scheidingswand van Mitab is een functionele, vrijstaande scheidingswand met geluidsabsorberende kwaliteiten en een sterk karakter die ..

€ 500,00 Excl. BTW

ProductinformatieNespresso professional koffie machine 702 cs220 te koop incl Brita waterfilterGebruikt professioneel Nepsresso koffiemachine CS220 komt werkend uit bedrijf. in goede staat.Aan te sl..

€ 100,00 Excl. BTW

Prullenbak chroom vierkant gebruikt    PRODUCTOMSCHRIJVING: Gebruikte, vierkante prullenbak van chroom. De prullenbak is voorzien van een deksel en misstaat niet in een kantoor- of ..

€ 100,00 Excl. BTW

Prullenbak vierkant mat rvs gebruikt    PRODUCTOMSCHRIJVING: Gebruikte vierkante prullenbak met deksel van mat rvs. De prullenbak is voor zowel thuis als kantooromgevingen geschikt...

€ 12,50 Excl. BTW

Rexite Taboo Prullenbak   PRODUCTOMSCHRIJVING: Grote partij (300 stuks) gebruikte Rexite Taboo prullenbakken/papierbakken. Model 1460. Kleur Aluminium. Design Raul Barbieri. Nieuwprijs €..

Weergeven 19 t/m 27 van in totaal 49