goedkope gebruikte, tweedehands 4 poot stoelen



Product vergelijk (0)


€ 80,00 Excl. BTW

4 poot stoelProductinformatie 4 poot stoel in de kleur zwart met donkerblauwe zitting.. Overig informatieMocht u geïnteresseerd zijn in de afmetingen of heeft u vragen, neem dan contact m..

€ 25,00 Excl. BTW

4 poot vergaderstoel gebruikt   Productinformatie Gebruikte 4 poot vergaderstoel met chroom onderstel voorzien van armleggers en rode stoffering. Overig informatie Mocht u g..

€ 125,00 Excl. BTW

Ahrend 360 stoel   Gebruikte Ahrend 360 stoel. Zithoogte: 45cm zitting, breedte: 40cm, totale hoogte: 78cm. De stoel heeft een lichtgewicht wit magnesium frame. De uitdaging voor deze stoel..

€ 179,00 Excl. BTW

Ahrend Revolt stoel Ahrend Revolt een tijdloze designklassiekerRevolt gold al in 1953 in meerdere opzichten als zeer vernieuwend en veroverde zich een vaste plek in zowel het bedrijfsleven als ..

€ 125,00 Excl. BTW

Alias Fly Stapelbare stoel   PRODUCTOMSCHRIJVING: De zitting en rugleuning van deze Alias Fly stoel hebben een glanzende afwerking, de overige delen zijn mat. Het ontwerp van deze stoel ..

€ 125,00 Excl. BTW

Amat Imax stoel   PRODUCTOMSCHRIJVING: Het frame van de Amat Imax stoel is met stalen buizen afgewerkt in metallic polyester. De stoel is verkrijgbaar in het geel en rood. AFMETINGEN..

€ 100,00 Excl. BTW

Amat Splash   PRODUCTOMSCHRIJVING: De Amat Splash armchair is een ware design klassieker, zo is de Splash bekroond met vele internationale designprijzen. De zitting en rugleuning van de ..

€ 200,00 Excl. BTW

Amat Street Silver stoel   PRODUCTOMSCHRIJVING: Amat Street stoel - design Josep Llusca Het frame van de Street armstoel is gemaakt van buisframe van gepolijst aluminium. Zitting en..

€ 100,00 Excl. BTW

Arper Catifa 46 sledestoel en 4 poot stoel gebruikt   Gebruikte Arper Catifa 46 sledestoel en 4 poot stoel. De zitting van de stoel is gemaakt van een dubbele laag kunststof met een geschu..

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 16